Klant toegang
Noot: alle bovenstaande links openen een nieuw venster.
  • WebMail Hier kunt u uw mail uitlezen.
  • Cockpit Hier kunt u uw diensten beheren (zoals het beheren van uw domeinen, mail adressen, enzovoort).
  • Beheerders Deze link is uitsluitend voor de systeembeheerders van Dubbele.com
Om van de 'beveiligingswaarschuwing' af te komen elke keer dat u bovenstaande links gebruikt, kunt u dit certificaat in uw browser installeren (klik hier, bewaar het bestand, en dubbel-klik er op). Voor meer informatie over dit certificaat, kunt u deze website bezoeken.


Instellingen:

Voor uw mail:
  • Inkomende server POP3: pop.dubbele.com Voor vrijwel de meeste mail programma's (onder andere Outlook), geldt dat u de verbinding van dat progamma met de server extra kunt beveiligen, door in de eigenschappen van het mail account aan te geven dat er een "beveiligde verbinding (SSL)" gebruikt kan worden. Als u dan ook nog een poort nummer in moet vullen, gebruik dan 995.
  • Inkomende server IMAP: imap.dubbele.com Voor vrijwel de meeste mail programma's (onder andere Outlook), geldt dat u de verbinding van dat progamma met de server extra kunt beveiligen, door in de eigenschappen van het mail account aan te geven dat er een "beveiligde verbinding (SSL)" gebruikt kan worden. Als u dan ook nog een poort nummer in moet vullen, gebruik dan 993.
2004-2009 Dubbele.com