Hosting
Of het nu gaat om een handjevol of om duizenden e-mail accounts, of het nu gaat om een paar webpagina's of een dynamische site met vele duizenden bezoekers, Dubbele.com kan de hosting verzorgen.

Waar we ons in onderscheiden is de service-graad. Uiteraard kunt u web-ruimte bij de grote providers kopen, soms tegen een lager tarief dan wij het kunnen. Mocht u echter tegen een probleem aan lopen, dan bent u meestal aangewezen op een call-center. Met soms goed technisch opgeleid personeel, maar wel met de boodschap dat ze uitsluitend de problemen op kunnen lossen die met de hosting te maken hebben. Maar zodra het probleem inhoudelijk met uw website te maken heeft, houdt het vaak op. Heeft u inhoudelijk vragen over bijvoorbeeld de beveiliging van de informatie op uw website, heeft de database problemen, dan zal uw provider snel "sorry!" zeggen. Wij niet. Als uw web-ontwikkelaar wil sparren over de opzet van een nieuw onderdeel op uw website, praten wij graag mee!

Daarnaast leggen we de lat natuurlijk hoog. We hosten op drie locaties - twee verschillende data centers in Haarlem, en een uitwijklokatie in Kentucky. Voor Haarlem is gekozen omdat we ons richten op de Nederlandse markt, en op deze manier zitten we netwerk-technisch zeer dicht bij de Nederlandse klant - vrijwel alle providers hebben er voor gekozen verbinding met elkaar te hebben in de regio, vaak met of in dezelfde data-centers als onze servers. De lokaties zijn uiteraard voorzien van veel faciliteiten die bij een data-center horen, zoals noodstroomvoorziening, goede toegangsbeveiliging, zeer snelle internetverbindingen, enzovoort. Load-balancing over de twee lokaties behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in de "ingewikkelde" hosting oplossingen - met load-balancing, off-site backups, VPN-technologie, enzovoort, is geen website ons te klein. De "kleinere klanten" liften zo mee op de expertise die we inzetten. Garanderen we een beschikbaarheid van 99,9% of hoger voor een grote klant, dan heeft elke klant die op dezelfde lokatie hosting heeft daar natuurlijk voordeel van. En dat doen we voor zeer concurrerende tarieven


2004-2009 Dubbele.com